Skip to main content

Winterworkshop

By 4 november 2019maart 30th, 2020Geen categorie

We gaan iets nieuws doen….WINTER WORKSHOPPEN!

In samenwerking met de Monnikskap in Leens hebben we 2 prachtige workshops gemaakt, waarin je een mooi winterstuk én zelf de bijpassende kaarsen maakt. We maken er een gezellige avond van en je mag tijdens de workshopavond shoppen mét korting!

Workshop 1. Winterwonderland – Boomstam met eigen gemaakte kaarsen

De basis van dit stuk is hout met daarop een boomstam (± 80 cm). Je bepaalt zelf waar de kaarsen geplaatst worden in de boomstam en je maakt ook 2  bijpassende kaarsen tijdens de workshop. In overleg kun je ook meer dan 2 kaarsen op boomstam plaatsen.

Workshop 2. Winterpot met eigen gemaakte kaarsen

De basis van dit stuk is hout met daarop een harspot (± 55 cm). In de workshop maak je 2 kaarsen, maar in de pot past eigenlijk maar eentje dus je hebt meteen een extra kaars om te branden!

De aankleding van beide stukken is helemaal naar jouw eigen smaak en wens. We hebben veel keus in materialen (mos, takken, bollen etc.) zodat je een prachtig winterstuk kunt maken. Wil je kerstaccenten? Dit kan ook want er zijn diverse kerst accessoires aanwezig.

Als het winterstuk is aangekleed, gaan we, na een kopje koffie/thee met wat lekkers natuurlijk, aan de slag met de bijpassende kaarsen. Het belooft een leuke avond te worden en je gaat met een prachtig winterstuk naar huis!

Belangrijke informatie:

Winterwonderland – Boomstam met eigen gemaakte kaarsen

Kosten: € 47,50

Wanneer: donderdag 21 november

Tijd: 19:30 uur tot 22:00 uur

Plaats: Hoofdstraat 14 in Eenrum

Winterpot met eigen gemaakte kaarsen

Kosten: € 37,50

Wanneer: woensdag 20 november

Tijd: 19:30 uur tot 22:00 uur

Plaats: Hoofdstraat 14 in Eenrum

We hebben maar een beperkt aantal plaatsen dus meld je snel aan! Dit kan via info@kaarsenmakerijwilhelmus.nl of een telefoontje naar 0595-491388

Wil je graag meedoen maar ben je verhinderd op bovenstaande data? Laat het even weten. Bij voldoende aanmeldingen, geven we een extra workshop.

Krista

Translate »