Skip to main content

Kaarsen kopen

De mooiste en meest bijzondere kaarsen koop je bij Kaarsenmakerij Wilhelmus. Al onze kaarsen worden met de hand en op ambachtelijke wijze gemaakt. Wij maken gebruik van de beste grondstoffen om een hoge kwaliteit van de kaarsen te kunnen waarborgen.

In onze winkel zijn vele handgemaakte kaarsen en een uitgebreid assortiment aan kandelaars, waxinelichthouders en accessoires. Het assortiment wisselt regelmatig en is daarom altijd weer verrassend.

In onze webshop staat een selectie van onze kaarsen en accessoires.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Doordat wij op traditionele wijze onze kaarsen maken zijn wij zeer flexibel in aantallen, kleuren en modellen. Met specifieke wensen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere gelegenheid is een mooie kaars te maken!

We denken graag mee en maken in overleg met jou de mooiste kaarsen!

In onze winkel staat een uitgebreid assortiment aan handgemaakte kaarsen, kandelaars, waxinelichthouders en accessoires. Het assortiment wisselt regelmatig. Kom eens langs!

In onze webshop staat een (kleine) selectie van onze kaarsen en accessoires. Neem gerust contact op als hetgeen je zoekt er niet in staat. We kunnen heel veel maken.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Doordat wij op traditionele wijze onze kaarsen maken zijn we zeer flexibel in aantallen, kleuren en modellen. Heb je specifieke wensen (bijvoorbeeld een trouwkaars, jubileumkaars, geboortekaars etc.)? Leg ze gerust aan ons voor. We denken graag mee en komen vast tot een prachtig resultaat.

Translate »