Skip to main content

Wilt u zakelijk bestellen?

Kaarsenmakerij Wilhelmus heeft ruime ervaring in het leveren aan zakelijke klanten.
Denkt u daarbij aan kaarsen in grotere hoeveelheden en speciale vormen, maar ook aan kerstpakketten, relatiegeschenken, bedrukte kaarsen, private label en het afvullen van glaswerk.

Als zakelijke klanten bent u ook van harte welkom bij ons. Doordat wij onze kaarsen op ambachtelijke wijze en met de hand maken zijn wij zeer flexibel in aantallen, kleuren en modellen. We werken met verschillende soorten was zoals paraffine en natuurlijke wassoorten (koolzaadwas, bijenwas en sojawas).

Wij zetten onze kennis en kunde graag in om specifieke en gerichte oplossingen te bieden en met u mee te denken. Samen komen we tot het product dat u graag wilt.

U kunt hierbij denken aan kaarsen onder private label, het afvullen van glaswerk, bedrukte kaarsen en geurkaarsen. Kaarsen zijn ook een prachtig kado in een kerstpakket, als relatiegeschenk of als mooie sfeermaker in uw (horeca)bedrijf.

Brandt u veel kaarsen in uw bedrijf en houdt u niet van verspilling? Wij kunnen u natuurlijk prachtige kaarsen leveren maar ook van de restanten weer nieuwe kaarsen voor u maken zodat er nagenoeg geen verspilling plaatsvindt!

Heeft u specifieke wensen? Leg deze dan gerust aan ons voor. Belt of e-mailt u ons om de mogelijkheden te bespreken.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van kaarsen die op maat zijn gemaakt en specifieke opdrachten.

Translate »