Skip to main content

Frequently Asked Questions

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen in een aantal categorieën.
Staat uw vraag er niet tussen? Neemt u dan alsnog contact met ons op.
Dit kan telefonisch of via het contactformulier.

Contact

Zelf kaarsen maken

VRAAG: Moet ik reserveren voor het maken van dompelkaarsen, snipperkaarsen of een kaars van je eigen hand?
ANTWOORD: Op dit moment is het alleen mogelijk om kaarsen te maken op reservering. Neem gerust contact met ons op via mail of telefonisch!

Kinderfeestjes

VRAAG: Kan ik ook buiten openingstijden bij jullie terecht voor een kinderfeestje?
ANTWOORD: In overleg is dit eventueel mogelijk, afhankelijk van de beschikbaarheid. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via het contactformulier.

VRAAG: Hoe lang duurt een kinderfeestje?
ANTWOORD: Dit is afhankelijk van het feestje dat u heeft uitgezocht en een eventuele uitbreiding van het feestje. Bij de omschrijving van de verschillende feestjes vindt u ook de tijdsduur.

VRAAG: Met hoeveel personen kan een kinderfeestje minimaal en maximaal gereserveerd worden?
ANTWOORD: Het minimumaantal kinderen per feestje is 5. Er kunnen maximaal 20 kinderen tegelijk aan het kinderfeestje deelnemen.

VRAAG: Voor welke leeftijden zijn de kinderfeestjes geschikt?
ANTWOORD: Dit is afhankelijk van het feestje dat u heeft uitgezocht. Bij de omschrijving van de verschillende feestjes vindt u ook de vanaf-leeftijden. Dit is een indicatie. Twijfelt u? Neem gerust contact met ons op.

Arrangementen:

VRAAG: Hoe kan ik reserveren voor de arrangementen en wat is de beschikbaarheid hiervan?
ANTWOORD: Wanneer u interesse heeft in een van onze arrangementen, kunt u het aanvraagformulier invullen met de door u gewenste dag en het gewenste tijdstip van aanvang. Wij zullen dan overleggen met alle partijen en u berichten inzake de beschikbaarheid en de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Kaarsen op maat:

VRAAG: Maken jullie alle kaarsen in de winkel zelf?
ANTWOORD: Dat zou geweldig zijn!! maar helaas… Er zijn zoveel verschillende soorten kaarsen dat we simpelweg niet alles zelf kunnen maken doordat bijv. onze ketels niet groot genoeg zijn of we niet de juiste mallen hebben. Soms kopen we dus ook kaarsen bij echte vakmensen 🙂

VRAAG: Maakt u ook kaarsen op maat en zo ja, hoe kan ik deze bestellen en wat zijn de kosten hiervan?
ANTWOORD: Jazeker maken wij kaarsen op maat. U kunt ons het beste een email sturen met uw wensen of ons telefonisch contacten om uw wensen door te spreken. De kosten zijn afhankelijk van het soort kaars, de opdruk, de aantallen etc.

Algemene vragen

VRAAG: Zijn honden ook bij u toegestaan?
ANTWOORD: Ja hoor, honden zijn geen probleem, mits ze aangelijnd zijn en rustig zijn (dit in verband met de vele kinderen die er vaak bij ons te gast zijn)

VRAAG: Is de kaarsenmakerij rolstoeltoegankelijk?
ANTWOORD: Jazeker. Zowel de winkel als de kaarsenmakerij zelf zijn beide rolstoeltoegankelijk.

VRAAG: Is er voldoende parkeergelegenheid en moet ik betalen voor het parkeren?
ANTWOORD: Achter de Kaarsenmakerij (tussen de Kaarsenmakerij en Abrahams Mosterdmakerij) vindt u de ingang tot ons eigen parkeerterrein. U kunt hier gratis parkeren en er is volop ruimte, dus u kunt hier altijd terecht.

VRAAG: Hoe lang worden gevonden voorwerpen bewaard?
ANTWOORD: Het komt voor dat spullen worden vergeten en we speelgoed, een jas of paraplu vinden in de werkplaats. We bewaren deze 3 maanden dus dan kunt u contact opnemen en uw spullen ophalen. Na 3 maanden geven we de gevonden voorwerpen aan een goed doel.

Translate »