Skip to main content

Kaarsen op maat

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van kaarsen op maat.
Doordat wij onze kaarsen op ambachtelijke wijze en met de hand maken zijn wij zeer flexibel in aantallen, kleuren en modellen.
Heeft u specifieke wensen, legt u deze dan gerust aan ons voor. Wij denken met u mee en samen komen we vast tot een prachtig resultaat.

Hieronder ziet u een selectie uit onze kaarsen op maat.
Belt of e-mailt u ons gerust wanneer u vragen heeft of mogelijkheden met ons wilt bespreken. U kunt ook via de button een aanvraag indienen.

Aanvraag indienen

Geboorte & Doopkaarsen

Een geboorte of een doop is een prachtige gebeurtenis! Daar hoort een uniek en persoonlijk cadeau bij. Wij hebben allerlei leuke, ontroerende en bijzondere kaarsen voor deze gelegenheden

Bekijk

Trouwkaarsen & Ceremoniekaarsen

Laat uw huwelijk vlammen! Op de mooiste dag van uw leven hoort ook de mooiste kaars. Die kunnen wij voor u maken. Van modern tot klassiek, met opdrukken, tekst en lay-out naar uw eigen wensen. Ook prachtig om cadeau te geven.
Tevens maken wij speciaal voor u op maat gemaakte kaarsen om aan te steken tijdens de huwelijksceremonie.

Bekijk

Huwelijksbedankjes

Zoekt u leuke en originele huwelijksbedankjes? Wij maken ze voor u!
In allerlei soorten en maten, vormen en prijsklassen.

Bekijk

Rouwkaarsen / Gedachteniskaarsen

Een rouwkaars is een mooie herinnering aan een dierbare. Wij maken samen met u een gepersonaliseerde kaars om dierbaren mee te herdenken.

Bekijk

Andere gelegenheden

Wij maken kaarsen op maat voor allerlei verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een jubileum, verjaardag, moederdag/vaderdag of valentijnsdag.

Bekijk
Translate »